Tipbet.gr

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Αγαπητέ Πελάτη της Tipbet,

Το στοίχημα είναι διασκέδαση. Παρά το ότι τα κέρδη είναι πιθανά, το στοίχημα και τα παιχνίδια του καζίνο δεν πρέπει να είναι τίποτα άλλο παρά μια ψυχαγωγική δραστηριότητα. Για να εξουδετερώσουμε προληπτικά ανεξέλεγκτες συμπεριφορές και να σας διαφωτίσουμε πάνω στο ζήτημα της εξάρτησης στον τζόγο, σας συνιστούμε τα ακόλουθα :

 • Παίξτε με μέτρο, το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδα είναι μια μορφή διασκέδασης και δεν είναι κατάλληλα για να αυξήσουν το εισόδημά σας.
 • Περιορίστε τα πονταρίσματα και τον χρόνο παιχνιδιού. Συνοψίστε τα πονταρίσματα και τις απώλειές σας, θέστε τα όριά σας σε σχέση με τα όσα έχετε να διαθέσετε και τον χρόνο σας.
 • Μην παίζετε χρήματα τα οποία προορίζονται για άλλο σκοπό πέραν αυτού της διασκέδασης, όπως οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένειά σας.
 • Να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ξεκάθαρες συνταγές, στρατηγικές, ικανότητες, μικρά μυστικά ή κόλπα στο στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια τα οποία μπορούν να εγγυηθούν κέρδη.
 • Μην παίζετε ποτέ όταν νιώθετε κατάθλιψη ή απογοήτευση. Το αθλητικό στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια είναι μόνο για ψυχαγωγικό σκοπό και όχι για να διασπά την προσοχή από προσωπικά προβλήματα.
 • Δεν πρέπει να παίζετε ποτέ υπό την επίδραση αλκοόλ, φαρμακευτικής αγωγής ή ουσιών.
 • Εξοικειωθείτε με όλους τους κανόνες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Μην βάζετε χρήματα όταν δεν γνωρίζετε τους κανόνες 100%, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το στοίχημα και τα παιχνίδια επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.
 • Μην προβαίνετε σε δανεισμό ή πίστωση για να ποντάρετε σε αθλητικά ή τυχερά διαδικτυακά παιχνίδια που σας προσφέρονται.
 • Μην παίζετε κρυφά και μην αμελείτε την οικογένεια και τους φίλους σας.
 • Μιλήστε στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή σε κάποιο επαγγελματία υγείας, σε περίπτωση που υπάρχει κίνδυνος εθισμού στα τυχερά παιχνίδια ή διαπιστώνετε ενδείξεις εθισμού στον τζόγο ή κάποιος άλλος τον αναγνωρίζει.
 • Δεν πρέπει να παίζετε ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ, φαρμακευτικής αγωγής ή ουσιών.
 • Εξοικειωθείτε με όλους τους κανόνες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Μην παίζετε εάν δεν γνωρίζετε 100% τους κανόνες, εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το στοίχημα και τα παιχνίδια επικοινωνήστε με το Κέντρο Στήριξης Πελατών μας.
 • Μην προβαίνετε σε δανεισμό ή πίστωση για να παίξετε στοίχημα ή τυχερά παιχνίδια που σας προσφέρονται στο διαδίκτυο.
 • Μην παίζετε μυστικά και μην αμελείτε την οικογένεια και τους φίλους σας.
 • Μιλήστε με την οικογένειά σας, με τους φίλους ή με έναν επαγγελματία υγείας εάν διαβλέπεται κίνδυνος εθισμού στον τζόγο ή παρουσιάζετε ενδείξεις εξάρτησης στα τυχερά παιχνίδια ή κάποιος άλλος τα αναγνωρίζει.

Εάν είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και  παραδεχτείτε οτι έχετε αδυναμία συμμόρφωσης με τα παραπάνω, τότε σημαίνει ότι έχετε εξάρτηση στον τζόγο και υπάρχει ανάγκη υποστηρικτικής αγωγής. 

Αυτοπεριορισμός και απαγόρευση

Για να παίξετε υπεύθυνα, έχετε την επιλογή να περιορίσετε τις απώλειές σας και τα συνολικά  πονταρίσματα. Επιλέγετε ελεύθερα τις χρονικές περιόδους αυτού του περιορισμού (ανά ημέρα, ανά εβδομάδα ή μήνα). Αν επιθυμείτε να ενεργήσετε προληπτικά, μπορείτε να αυξήσετε τα όρια μόνο μετά από 7 ημέρες. Όμως οι μειώσεις στους περιορισμούς είναι διαθέσιμες αμέσως και οποιαδήποτε στιγμή.
Ως προς το θέμα του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια και την πρόληψη μέσω των περιορισμών και των απαγορεύσεων, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και αποστείλατε το μήνυμά σας στην ακόλουθη διεύθυνση : support@tipbet.gr.

Αφού μελετήσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις της παρακάτω λίστας και απαντήσετε θετικά, επικοινωνήστε με κάποια συμβουλευτική υπηρεσία που ασχολείται με προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Παίζετε τόσο συχνά όσο να σας αποσπά από την εργασία ή τις δραστηριότητές σας στο σχολείο ή το Πανεπιστήμιο;
Έχετε έρθει ποτέ σε σύγκρουση με τους γύρω σας εξαιτίας του πάθους σας στο παιχνίδι;

Έχετε πει ποτέ σας ψέμματα σε κάποιο από τα φιλικά σας πρόσωπα σχετικά με το ποσό που έχετε χάσει σε παιχνίδι;

Έχετε ποτέ προβεί σε κλοπή ή δανεισμό έτσι ώστε να συνεχίσετε παίζετε;

Αισθάνεστε ότι πρέπει να ισοφαρίσετε τις απώλειες με ένα νέο ποντάρισμα όσο το δυνατό πιο γρήγορα;

Έχετε ποτέ παίξει στοίχημα για να αποσπάσετε την προσοχή σας από προσωπικά προβλήματα;

Προκαλεί το στοίχημα έναν συνεχή εκνευρισμό σε εσάς ή πολύ δυσάρεστες σκέψεις;
Παίζετε έως ότου στοιχηματίσετε όλα τα τα χρήματά σας;

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το παθολογικό τζόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή σε μια από τις παρακάτω διαθέσιμες υποστηρικτικές υπηρεσίες:

Αγγλικά

gamcare.org.uk

Γερμανικά

spielen-mit-verantwortung.de
spielsucht-forum.de
gluecksspielsucht.de
anonyme-spieler.org
gamblingtherapy.org

Η δωρεάν και ανώνυμη υποστήριξη από την Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung στον παρακάτω τηλεφωνικό αριθμό : : 0800 137200 (Γερμανία)

Εάν αναζητάτε βοήθεια στην γλώσσα της προτίμησής σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών στο παρακάτω e-mail : support@tipbet.gr

Υποστήριξη για τους συγγενείς
Οι συγγενείς των παικτών του παθολογικού τζόγου ενδέχεται να εκτίθενται σε υπερβολικά μεγάλες  καταστάσεις στρες. Η οικογένεια και οι συγγενείς θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση εαν διαπιστωθούν ενδείξεις εθισμού στα τυχερά παιχνίδια τα οποία εκδηλώνονται ως αυξανόμενες διαφωνίες μέσα στη σχέση, το περιβάλλον εργασίας ή την οικογένεια. Επίσης εκείνοι που πλήττονται απομονώνονται ή τείνουν να επιβαρύνονται με χρέη.

Αυτοί είναι οι ανεξάρτητοι οργανισμοι οποίοι προσφέρουν βοήθεια στους παίκτες του παθολογικού τζόγου:
Αγγλικά
gamanon.org.uk

Γερμανικά

ag-spielsucht.charite.de
bas-muenchen.de
gamanon.de
Εάν αναζητάτε υποστήριξη στην γλώσσα της προτίμησής σας, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο ακόλουθο email : support@tipbet.gr

Προστασία για τα παιδιά και τους νέους

H Tipbet δεν επιτρέπει σε κανένα άτομο κάτω από 21 ετών να εγγραφεί ούτε να χρησιμοποιεί προσφορές στην ιστοσελίδα. Διασταυρώνουμε την ηλικία κάνοντας χρήση αυστηρών μέτρων ελέγχου.

Για να διασφαλίσουμε περισσότερο ότι κανένας κάτω από 21 ετών δεν έχει πρόσβαση σε τυχερά παιχνίδια στον χώρο σας, σας συνιστούμε τη χρήση ενός ειδικού λογισμικου προστασίας. Για παράδειγμα μπορείτε να βρείτε www.netnanny.com και www.cybersitter.com κοινές εφαρμογές λογισμικού για να ελέγξετε την πρόσβαση και την προστασία σας από ακατάλληλο περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Να αποσυνδέεστε πάντα και να διατηρείτε τον κωδικό και την πιστωτική σας κάρτα ασφαλή προς αποφυγή καταχρήσεων. Επιπλέον, αναφέρετε ανθρώπους και χρήστες οι οποίοι γνωρίζουν ότι εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του νόμου περί προστασίας των Νέων στο παρακάτω email : support@tipbet.gr.